Mijn eerste Android-app

Ik moest bezig met een verslag die de meest relevante software voor Integrated Development Environments (IDEs) die worden gebruikt voor het ontwikkelen van Android-apps. IK moest kijken naar vier verschillende IDE’s: Android Studio, Eclipse, Xamarin en GameMaker: Studio. Het doel is om de geschiktheid van deze IDEs te beoordelen voor het maken van een Android-app met functionaliteiten vergelijkbaar met Cookie clicker.

Hier onder zie je de ontwerpen en de uitvoering van de mobile app.

Maar ik ga nog meer verschillende vogels tekeningen maken zodat het leuk blijft.

Ook moet ik er bij vermelden dat ik de app nog allemaal extra functies heb gegeven omdat dat mij leuk leek. Zoals trillen van je mobiel on click of shake doet een punt er bij. Dit doe ik om meer bekend te raken met Android studio waar ik de app in heb gemaakt.